El 'One' de Girona serà el local que acollirà la festa de la Setmana de la Moda

L'entitat Agimod ha signat un conveni de col·laboració amb l'establiment

El gerent del One, Benjamín Lozano, i el secretari d’Agimod, Ivan Portolés, han signat avui el conveni de col·laboració on s’especifica que el One serà el patrocinador oficial del sector de l’oci nocturn de l’esdeveniment. A més, el seu local ha estat designat el lloc on es celebrarà la Post Party de Gimoda amb càtering, música i begudes.

La Setmana de la Moda de Girona organitzada per l’associació Agimod ja disposa de l’espai per celebrar la festa oficial Post Party on assistiran dissenyadors, artistes, maquilladors, perruquers, oficials de backstage, patrocinadors, col·laboradors i tota la comissió organitzativa de Gimoda.

Lozano ha puntualitzat que  els interessa formar part de projectes com Gimoda “perquè la moda està molt vinculada a l’oci nocturn i nosaltres som un local de tendència a la ciutat”. Ha afegit la voluntat de col·laborar i donar suport a iniciatives que potencien “productes de la casa” per a la seva promoció, com és el tèxtil gironí, i que esperen “donar-se a conèixer a nous col·lectius d’aquest sector professional de la comarca perquè puguin veure el One com un local de referència dins de l’oci nocturn de Girona”.

A més, el One també es farà càrrec de gestionar la zona vip dins del saló de descans cedit pel Teatre Municipal de Girona, espai pensat per als dissenyadors, artistes,  models i patrocinadors després de cadascuna de les desfilades de Gimoda.