Endesa reforma la xarxa elèctrica de la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva

L'actuació ha tingut un cost de 12.000 euros

Endesa ha finalitzat recentment treballs de millora a la xarxa de baixa tensió de la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva amb l'objectiu de donar resposta al creixement del consum elèctric d'aquest sector del municipi i a possibles subministraments de futur.

Aquesta urbanització és, amb escreix, la més gran de les comarques gironines. L'actuació ha consistit en estendre dos nous trams de cablejat aeri per re-configurar la xarxa existent, cosa que ha permès esponjar la càrrega d'un transformador ubicat al carrer del Congost. L'actuació ha tingut un cost total de 12.000 euros.

Ara, clients d'aquesta instal·lació s'alimenten d'una altra situada a l'avinguda dels Arbres, de manera que els veïns alimentats per aquestes dues infraestructures es reparteixen millor. En concret els treballs s'han fet entre l'avinguda dels Arbres i el carrer de Montjuïc fins al carrer Serra del Cadí. 

Per a instal·lar els 800 metres de cable ha estat necessari, en alguns punts, substituir fins a cinc suports de fusta per uns altres de formigó que suporten més càrrega, ja que el nou cablejat, que ha triplicat la secció i, per tant, té major capacitat, pesa més.

Les actuacions, que han comptat amb una inversió de 12.000 euros, formen part dels plans de manteniment de la Companyia a la comarca de la Selva per garantir el manteniment i la millora tecnològica de les infraestructures de baixa tensió.