'Correos' es nega a distribuir uns fullets del 9N a Platja d'Aro

El document explica que s'ha organitzat un autobús per anar a votar

La regidora d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà), Estel Rodríguez, ha denunciat que Correos de España d'aquest municipi s'ha negat a distribuir per les busties del poble uns fullets informatius referent a un servei d'autobús gratuït pel 9N.

La iniciativa, endegada per la secció local d'ERC juntament amb la de CiU i l’ANC, van posar en marxa aquesta iniciativa per proveir de transport a tots els ciutadans i ciutadanes que es volguessin desplaçar diumenge dia 9 de novembre a l’IES Ridaura, lloc on s’efectuaran les votacions.

A tal fi, s’han editat uns fullets que s’han portat a correus per a una bustiada a tot el municipi, servei que s’ha pagat. Avui, expliquen que els han comunicat un avís de Correos de Platja d’Aro dient que havien rebut instruccions de no repartir els fullets i que els tornaven juntament amb els diners que s'havien pagat per avançat.

"Aquest és un fet que denunciarem a l’oficina de consum i a totes les instàncies que calguin en tant que interpretem que es tracta d’una vulneració primer dels nostres drets com a consumidors, i segon, constitueix un greu atemptat contra la llibertat d'expressió", explica Rodríguez.

El fullet no fa esment en cap moment de cap tendència de votació, ja que  és un bus que pot ser utilitzat per qualsevol persona amb qualsevol intenció de vot.

"Hem demanat les pertinents explicacions a Correos de Platja d’Aro i ens han respost que les ordres venien de dalt però s’han negat a donar-nos més explicacions", finalitza la regidora d'Esquerra.