Bolca un cotxe a Sils després de topar contra una branca d'arbre caiguda per la pluja

Els bombers ja han realitzat una quinzena de sortides

Un vehicle ha bolcat aquest matí a la Gi-555 a l'alçada de Sils (Selva) després de topar contra una branca que es trobava a la calçada. La seva caiguda és conseqüència de les pluges registrades les darreres hores i que també han afectat a Santa Coloma de Gramenet, on un arbre també ha caigut entre els carrers Pompeu Fabra i Salsareda, o Altafulla al carrer Fassina.

Un dels serveis més destacats ha estat la caiguda de vuit arbres al carrer Tortosa de Badalona, al voltant de les quatre de la matinada; o la caiguda d'un arbre de 4 metres en un pàrquing públic de l'Hospitalet de Llobregat a un quart de dotze de la nit ahir, que va afectar quatre vehicles. Per tot això els bombers ja han registrat un total de 15 sortides per procedir a la seva retirada.

Pel que fa la incidència a la R1 i RG1 de Rodalies, els combois circulen alternativament per una sola via entre Mataró i Pineda per la manca de subministrament elèctric en aquest tram i acumulen entre mitja hora i tres quarts d'hora de retard. La incidència ha començat al voltant de dos quarts de set del matí i ha obligat a interrompre del tot la circulació ferroviària fins a tres quarts de vuit del matí, quan s'ha començat a circular per una sola via.