La model gironina, Montse Roura, portada d'Interviú

La jove defensa la consulta del 9-N i apareix amb una estelada i una bandera espanyola

La model de Sant Gregori (Gironès), Montse Roura, apareix aquesta setmana en portada a la revista Interviu embolcallada amb una estelada i una bandera espanyola parlant del procés per la independència de Catalunya.

La jove, en pàgines interiors, explica que al seu poble "només es parla català" i que està a favor de les consultes ciutadanes. Tanmateix, Roura, assegura que també se sent part d'Espanya, defensant una tercera via: "Crec en el dret de les persones a poder expressar la seva opinió, però malgrat molts vulguin la independència, formem part d'Espanya".

Més endavant apunta que "em sento catalana perquè he nascut aquí i parlo sempre català, però Catalunya forma part d'Espanya així que també sóc espanyola". Amb tot, la gironina considera que un possible referèndum només hauria de ser votat pels catalans i no per tot el conjunt d'Espanya. Preguntada sobre el Cas Pujol, Roura explica que "Pujol no és Catalunya ni tampoc Catalunya és només la família Pujol".

La model, de 20 anys, va iniciar-se en el món de la moda des dels 14 anys i actualment apareix com a reportera i col·laboradora en diversos programes de televisió local gironins.

Recentment fou escollida Miss Facebook Espanya, segona com a Miss Facebook Univers, Dama de Lleida i representant d'Espanya al concurs de misses a República Dominicana.