La màgia envaeix Blanes amb la 3a Fira de Bruixes

Els establiments i comerços detecten un increment del nombre d'assistents i vendes respecte a l'any passat

La màgia de les bruixes han envaït Blanes durant aquest cap de setmana amb la tercera edició de la Fira de Bruixes que pretén reviure des d'un punt de vista original aquestes tradicions culturals del territori.

De moment, a l'espera de dades definitives, els establiments i comerços -gran part dels quals s'han engalanat per a l'ocasió- han notat un increment del nombre de visitants i vendes respece l'any passat. La regidora de Promoció de la ciutat, Lara Torres, ha assenyalat que la fira "s'està consolidant" i ha destacat que els tallers i els contes en anglès són algunes de les activitats amb més públic. La fira ha comptat amb la col·laboració d'entitats locals i tancarà les portes aquest diumenge.

La Fira de Bruixes és una acció promocional de Blanes que va néixer amb l'objectiu de fer reviure les tradicions culturals del territori relacionades amb les bruixes, la màgia i les castanyes. En total, durant aquest cap de setmana s'han programat més de 30 activitats, entre les quals destaca els tallers per a adults i la sessió de cinema nocturn -amb entrada gratuïta aquesta nit- durant el qual es podran veure documentals sobre bruixes. Aquestes han estat les dues de les principals novetats d'aquesta tercera edició.


La regidora de Promoció de la ciutat, Lara Torres, ha assenyalat que la majoria dels comerços del centre de Blanes s'han engalanat per celebrar aquesta fira. En principi només s'havien adherit a la campanya una trentena però, finalment, la xifra s'ha triplicat. "Els establiments coincideixen amb la sensació que tenim des del consistori i és que aquest any hem notat un increment del nombre de visitants i els comerços han pogut vendre més", ha explicat la regidora. La fira abaixarà el teló aquest diumenge a la tarda i el consistori té clar que vol repetir-la l'any vinent.