Tres joves detinguts mentre robaven en una perruqueria de Girona

Agents del Grup de Proximitat de Girona eviten que els lladres s’emportin el botí

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el dia 24 d’octubre, a Girona, dos menors d’edat i un jove de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salt, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en un establiment comercial.
 
Pels volts de les dues del migdia del dia 24 agents de proximitat, que patrullaven preventivament pel barri de Sant Narcís, van veure dos joves amb una actitud d’espera i vigilància davant d’una perruqueria del carrer de Santa Eugènia, mentre que un tercer estava dins l’establiment.
 
Els mossos es van aturar per tal d’identificar-los, però quan anaven a fer-ho dos d’ells van marxar corrents en direcció al passeig d’Olot, fent cas omís a l’alerta policial.
 
Els mossos, que es desplaçaven amb moto, els van seguir i van observar com un d’ells llençava diversos objectes sota d’uns vehicles estacionats al carrer. Poc després els van interceptar, identificar i escorcollar. A un d’ells se li va trobar a sobre un telèfon mòbil i una gorra de llana.
 
Fetes les comprovacions, els mossos van saber que el propietari de la perruqueria estava sent víctima d’un atracament per part de tres joves. Mentre un li exigia els diners de la caixa enregistradora amenaçant-lo amb una navalla i una defensa, els altres dos vigilaven l’exterior de l’establiment.
 
Els agents, van fer recerca dels objectes que un d’ells havia llençat pel carrer i van recuperar un esprai de defensa personal i una defensa de fusta, així com un croquis de la perruqueria que acabaven d’assaltar.
 
Per tots aquests motius, tots tres van quedar detinguts per un robatori amb violència i intimidació.
 
Els menors van quedar en llibertat, sota la custòdia d’un tutor legal, després de declarar a la comissaria. Pel que fa al tercer detingut, major d’edat, va passar el 25 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.