Detinguts dos homes per robatori amb força a l’interior d’un vehicle a Girona

Els agents van detenir els lladres in fraganti després de trencar el vidre del cotxe

La matinada del dia 29 d’octubre, la Policia Municipal de Girona va detenir Mohamed B. E. A., de 21 anys, i Youssuf O., de 25 anys i veïns de Girona, per robatori amb força a interior de vehicle. Els fets van passar al voltant d’un quart de cinc del matí, quan la central de comandament va rebre una trucada d’emergència al 092.
 
Gràcies a la trucada d’un ciutadà es va saber que dos joves estaven causant danys a diversos vehicles estacionats al barri de Pedret. Immediatament, una patrulla de la Policia Municipal de Girona es va desplaçar al lloc dels fets.
 
En arribar, els agents van observar com dos homes trencaven el vidre d’un cotxe estacionat. Els sospitosos, en veure la policia, van marxar corrent. La patrulla de la Policia Municipal de Girona va iniciar la persecució dels dos homes fins a trobar-los amagats entre dos cotxes. Un cop aturats, els van escorcollar i van trobar eines susceptibles d’estar relacionades amb robatoris, a més d’un pom de canvi de marxes i dos telèfons mòbils.
 
Al mateix temps, una altra patrulla de la Policia Municipal de Girona va seguir la ruta de fugida dels dos homes i va localitzar tres vehicles amb els vidres trencats i el seu interior remenat. Es dóna el cas, a més, que en un dels vehicles hi mancava el pom del canvi de marxa.
 
Per tots aquests fets, els agents van detenir Mohamed B. E. A. i Youssuf O. per un delicte de robatori amb força a interior de vehicle, després de comprovar que ambdós homes tenien diferents antecedents policials per fets semblants. El regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, ha agraït, un cop més, “la col•laboració ciutadana que ha fet possible detectar un delicte com aquest”.
 
Un cop traslladats a les dependències policials, a un dels detinguts se li va localitzar un joc de claus d’un vehicle de la seva propietat. Els agents van considerar que aquest vehicle podia haver estat utilitzat com a instrument del delicte i un cop inspeccionat van localitzar al seu interior objectes de dubtosa procedència. Per tot això continuen obertes les investigacions.