Segueix la recerca de l'avi desaparegut dilluns a Ripoll

Dotze dotacions de bombers, policia i voluntaris hi participen

Tercer dia consecutiu de recerca per localitzar Josep Pons, de 83 anys, que va desaparèixer aquest dilluns al migdia a Ripoll després de sortir de casa per anar a passejar amb el seu gos.

Segons ha explicat Bombers de la Generalitat, el dispositiu d'aquest dimecres està format per dotze dotacions de bombers, de les quals hi ha una unitat canina, membres de Protecció Civil, ADF, agents de la policia local del municipi i dels voltants, mossos, familiars i veïns. S'ha decidit dividir la zona per sectors per inspeccionar-los a peu i fins i tot es compta amb membres del GRAE per resseguir els barrancs.

Entre les localitzacions de Ripoll que està previst que s'inspeccionin aquest dimecres hi ha l'ermita del Remei, la riera de Vilardell o el camí del Remi, mentre que també es rastrejarà els voltants de la casa on vivia Pons els seus entorns.


El dispositiu d'aquest dimecres està format per dotze dotacions de bombers, de les quals hi ha una unitat canina, membres de Protecció Civil, agents de la policia local del municipi i dels voltants i mossos juntament. També es compta amb una unitat del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) per pentinar els barrancs de la zona i els punts de difícil accés i membres d'Agrupacions de Defensa Forestal (ADF).  

L'avís de la desaparició de l'home es va produir pels volts de dos quarts d'onze de la nit d'aquest dilluns. Havia sortit de casa al migdia per passejar amb el seu gos però no havia tornat i els familiars fan donar l'alerta. Des de llavors que s'ha iniciat un dispositiu de recerca per intentar localitzar-lo. Ahir dimarts el dispositiu es va centrar en una zona boscosa, Mas Malets, al barri del Remei de Ripoll sense èxit.