Dos detinguts a la Jonquera amb material per copiar targetes de crèdit

Tenien aparells que situaven als caixers automàtics per identificar el número secret dels clients

La Guàrdia Civil ha detingut dos ciutadans francesos de 24 i 27 anys a la Jonquera que pretenien creuar la frontera amb material per copiar i clonar targetes de crèdit. Agents de la secció fiscal van aturar el vehicle i, en escorcollar-lo, es van trobar diversos aparells que es col·loquen als caixers automàtics per tal d'identificar el número secret dels usuaris i, posteriorment, poder clonar la targeta. A més, els arrestats duien 3.495 euros en efectiu. Entre el material hi havia dos lectors de targetes, un dispositiu camuflat de gravació amb micròfon i càmera (per col·locar al caixer) i un ordinador portàtil.


Els fets van tenir lloc dilluns al matí, quan els agents van aturar el vehicle -que circulava en direcció a França- i van identificar els dos ocupants. La Guàrdia Civil també va registrar el vehicle i, durant l'escorcoll, va trobar tot tipus de material amb la finalitat de clonar i copiar targetes. 

Entre aquests aparells hi havia dos lectors de targetes, un dispositiu camuflat de gravació amb micròfon i càmera (per col·locar al caixer i poder identificar el pin que posen els clients) i un ordinador portàtil amb un programa per a la lectura i copi a de targetes. A més, els dos joves duien 3.495 euros en efectiu. 

Els dos joves van quedar detinguts per un delicte de falsificació de targetes de crèdit. El jutjat de guàrdia de Figueres s'ha fet càrrec dels detinguts i del material comissat.