Detingut a Platja d'Aro un lladre amb 23 antecedents per robatoris a domicilis

Els agents van descobrir el delinqüent en plena feina mentre intentava entrar a una casa

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro va detenir el passat dissabte 4 d'octubre un ciutadà espanyol de 30 anys, Oriol P. S., per un robatori amb força a un domicili de la població. Un ciutadà va alertar la policia que al carrer Església de Platja d'Aro hi havia un home que portava guants que havia saltat un mur de dos metres per accedir al recinte d'una casa. 

En arribar al lloc dels fets, els agents van localitzar-lo forçant la porta d'entrada de l'immoble i, en veure's sorprès, l'home va fugir corrents saltant parets i jardins de cases del costat. Els efectius de la policia local van localitzar-lo a uns 200 metres, amagat entre els matolls d'un jardí veí, fet que va dificultar la seva immobilització i detenció. Va caldre que el propietari obrís una porta per poder-lo treure i dur-lo al vehicle policial. 

El detingut acumula 23 antecedents policials per robatoris a domicilis. La policia local el va lliurar als Mossos d'Esquadra. 

Detingut per robar un cotxe a França

D'altra banda, la matinada del passat dilluns 6 d'octubre la policia local va detenir un jove marroquí de 29 anys, Abdelkrim O., com a presumpte autor del robatori d'un vehicle a França.
La seva localització també es va fer gràcies a la col·laboració ciutadana ja que la central de la policia va rebre una trucada alertant de l'actitud sospitosa del vehicle i del seu conductor.