Detinguts per robar productes en farmàcies que amagaven dins un cotxet de nadó

Van sostraure material per valor de més de 800 euros

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat 6 d’octubre a Girona, un home i una dona, de 20 i 32 anys respectivament, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià del  Besós, com a presumptes autors d’un delicte de furt.
 
Els fets es van iniciar el mateix 6 d’octubre quan es va produir un furt a l’interior d’una farmàcia de Girona. Una parella va sostreure al descuit diferents productes valorats en més de 800 euros.
 
Aquest lladres es caracteritzaven per utilitzar un modus operandi molt concret. Utilitzaven un cotxet de nadó dins el qual hi portaven un ninot que els servia per amagar els productes que anaven furtant de les diferents lleixes i mostraris de les farmàcies.
 
El mateix dia dels fets, agents de la comissaria de Girona, que estaven fent tasques de seguretat ciutadana a la ciutat, van detectar un vehicle que podia  coincidir amb el cotxe dels furtadors.
 
Els agents van identificar als ocupants i van escorcollar el vehicle. Al seu interior van localitzar el cotxet de nadó i una nina de plàstic, que simulava ser un nadó, que utilitzaven per cometre els furts.
 
(Visualitza el vídeo al web)

 

Immediatament, els agents van detenir dos dels ocupants com a presumptes autors del furt.
 
Els mossos no donen la investigació per tancada a l’espera de determinar si els detinguts poden estar al darrera de més casos similars.
 
Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 7 a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.