Detenen a Sant Feliu de Guíxols un jove que anava amb un cotxe robat i sense carnet

El detingut havia sostret el vehicle el dia d'abans d'un pàrquing de l'Escala

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 20 anys acusat de robar dins d'una casa a l'Escala (Alt Empordà) i endur-se un cotxe. Els fets van passar el 5 de setembre quan un agent fora de servei va detectar circulant per una carretera de Sant Feliu de Guíxols un vehicle que constava com a robat. Poc després, una patrulla va interceptar el cotxe i va comprovar que, efectivament, era el mateix vehicle que el dia d'abans havia estat sostret de l'interior d'un pàrquing a una casa, a l'Escala. A més, van denunciar el conductor ja que mai havia obtingut el permís de conduir. La policia busca un segon implicat en el robatori del cotxe.

Els fets es remunten al passat 5 de setembre, al voltant de les 13:30 hores, quan un mosso fora de servei va localitzar un vehicle que constava com a sostret. L'agent va decidir seguir al vehicle per la carretera GIV-6622, direcció s'Agaró, mentre donava l'avís a la sala regional de comandament de mossos. 

Poc després, una dotació policial va localitzar i detenir al conductor del vehicle, que constava com a robat des del dia anterior. Concretament, la policia sabia que dos lladres havien entrat a robar a un domicili de l'Escala i, després de forçar els accessos del pis, van agafar les claus del vehicle i el van robar de l'interior del pàrquing. 

A més, els agents també van imputar al detingut un delicte contra la seguretat en el trànsit ja que van constatar que no disposava de permís de conduir. 

La investigació continua oberta per tal de detenir al segon implicat en el robatori. El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.