Suplanten la identitat de l'ANC per demanar que no s'assisteixi a la 'V'

El correu electrònic estava ple de faltes d'ortografia

Un grup de persones desconegudes han suplantat la identitat de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) mitjançant un correu electrònic que aquest matí han rebut diverses persones i en el qual s'intentava desmobilitzar els voluntaris per a la 'V' d'aquesta tarda. L'ANC ha desmentit rotundament en declaracions al diari ARA el contingut del correu i ha explicat que ho estan investigant.

El mail, que està ple de faltes d'ortografia, signat pel "comitè permanent de l'ANC', deia: "Estem molt agraïts per la seva disposició a participar i donar suport a la nostra causa, tant important com és la nostra Catalunya independent. Us donem les gràcies a tots i cadascun de vosaltres! No obstant, a causa de la sobrecàrrega de multitud de gent que s'espera a l'esdeveniment de la V del 11S, l'instem a romandre a casa i donar suport des de casa, perquè ens preocupa la seva seguretat. Si us plau no acudeixi al lloc de l'esdeveniment de la V de dijous, ja que podria ser perillós. Nosaltres actualitzarem els pròxims esdeveniments".

Un portaveu de l'ANC ha deixat clar que fan falta "com més voluntaris millor" perquè la V d'aquesta tarda sigui un èxit.