La Guàrdia Civil intervé 210 quilos d'haixix a un conductor a La Jonquera

El detingut és un home de 51 anys de nacionalitat espanyola

La Guàrdia Civil ha intervingut aquesta passada nit 210 quilos d'haixix que estaven ocults en diversos paquets a l'interior d'un vehicle a La Jonquera. El conductor i únic ocupant de la furgoneta és un home de nacionalitat espanyola, de 51 anys, i ha quedat detingut. Els agents l'han aturat al voltant de les dotze de la nit quan el vehicle, amb matrícula de l'Estat, circulava en direcció a França.

Els mateixos agents van participar en dues operacions més durant el cap de setmana i van detenir dos homes amb 14,5 quilos d'haixix i van interceptar dues dones amb 1,3 quilos de marihuana a l'interior d'una motxilla. Concretament, el passat 6 de setembre es va procedir a la detenció de dos ciutadans marroquins de 34 i 44 anys respectivament, als quals se'ls va intervenir 14,5 quilos d'haixix amagats al quadre de comandament del vehicle, mentre que l'endemà, els agents van interceptar dues dones de nacionalitat francesa, de 32 i 24 anys, quan es disposaven a abandonar l'Estat amb 1,2 quilos de marihuana a l'interior d'una motxilla.

En dues operacions més, es van desmantellar dues plantacions de marihuana situades a laes comarques de Girona. Van intervenir, en concret, 41 plantes amb un pes aproximat de 50 quilos i van detenir una persona. En la segona actuació, van incautar 116 plantes amb un pes aproximat de 275 quilos i també es va arrestar una persona.

Els detinguts i la droga han quedat a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.