El Temps de Flors rep el guardó de Viles Florides en l’apartat de Noves Categories

Es tracta d’un reconeixement impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya

"Girona, Temps de Flors" ha rebut el guardó de Viles Florides en la categoria d’Espais Públics Florits dins de l’apartat de Noves Categories. La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, va ser l’encarregada de recollir el premi durant l’acte que es va celebrar divendres a la tarda als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i al qual van assistir també alguns dels membres de les entitats coorganitzadores del festival: Amics de les Flors, Amics de la Girona Antiga i Amics dels Jardins Històrics i Paratges Naturals.

“Aquest guardó és un reconeixement a la feina que institucions i ciutadans dediquen a Girona, Temps de Flors, amb hores de treball que, de manera desinteressada i amb una gran estima per la ciutat de fons, fan que sigui un èxit. Ens fa una especial il·lusió rebre’l de mans dels professionals del sector de la flor i la planta ornamental”, ha remarcat Coralí Cunyat. La categoria d’Espais Públics Florits reconeix els entorns concrets de les ciutats que, gràcies a la intervenció floral, milloren l’entorn dels habitants. Aquesta categoria inclou els barris florits, els carrers florits i els parcs i jardins florits.

La tercera edició de Viles Florides ha comptat amb la participació de 36 municipis i 80 noves iniciatives que inclouen espais públics florits, col·lectius florits, racons florits i llars florides. El jurat dels premis està format per professionals qualificats dels sectors dels vivers, la jardineria i el paisatgisme.
Viles Florides és un projecte impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya i distingeix les propostes públiques i privades que tenen la flor i la planta ornamental com a protagonistes.

Obert a tots els municipis, col·lectius i particulars que hi vulguin participar, té com a objectiu fomentar la millora dels espais verds en totes les vessants possibles.