'The Beach Boys' omplen de 'bones vibracions' l'escenari de Cap Roig

El grup encapçalat per Mike Love ha repassat els clàssics dels anys 60

Encapçalats per una de les veus fundadores del grup, la de Mike Love, però amb sis més de noves. El grup The Beach Boys ha pujat a l'escenari dels Jardins de Cap Roig amb una imatge renovada i avalat per un públic entregat que no ha dubtat en abandonar els seients per apropar-se als artistes durant el concert. Bruce Johnston, Christian Love, Randell Kirsch, Tim Bonhomme, John Cowsill i Scott Totten han defensat el seu lloc com a hereus de la música surf que el grup va fer néixer l'any 1961.

Melodies vocals, lletres amb un caràcter alegre i despreocupat –típic de la cultura surf. The Beach Boys ha repassat els temes més mítics de la seva carrera musical. 'Surfin' Safari', 'Good Vibrations' i 'California dreamin'' són algunes de les cançons que el grup ha tornat a fer sonar aquesta nit al festival.

Amb el mar de fons, el clam constant en les seves cançons. Els Jardins de Cap Roig s'han convertit en l'escenari perfecte per al grup. The Beach Boys ha rememorat la música surf dels anys 60, sentint-se ben a prop d'aquelles platges que van inspirar les seves lletres.