Els estudiants del Màster en Ciutats Intel·ligents de la UdG presenten els seus projectes

S'han elaborat una vintena de treballs

Els estudiants de la primera promoció del Màster en Ciutats Intel·ligents de la Universitat de Girona han presentat aquest matí els resultats dels seus projectes finals als tècnics i als regidors de l’Ajuntament de Girona. Concretament, avui ha estat el torn dels alumnes que havien preparat un treball relacionat amb les àrees de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana i de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, i dilluns serà el torn dels alumnes que han treballat durant el curs amb les àrees de Turisme i Comerç i Urbanisme i Activitats.

S’han elaborat una vintena de treballs, que s’han desenvolupat durant el curs amb la col·laboració dels tècnics municipals i sota la tutorització dels professors del màster. La temàtica dels projectes ha girat al voltant de la mobilitat, l’urbanisme, l’energia, les telecomunicacions i la participació ciutadana i s’han elaborat propostes relacionades amb la millora de l’eficiència i la innovació en la prestació de serveis per part de l’administració i l’optimització de recursos i energia.

El Màster en Ciutats Intel·ligents nodreix científicament la Càtedra Girona Smart City, que té com a objectiu fer de l’Ajuntament i la Universitat de Girona referents d’administració local i acadèmica en l’àmbit internacional de ciutats intel·ligents.