Ingressen a presó el gendre i la filla de la dona de Lloret de Mar apallissada

La víctima fou colpejada al cap amb un objecte contundent

El jutge ha enviat a presó el gendre i la filla de la dona de Lloret de Mar (Selva) a qui van apallissar i enviar a la UCI. La parella, que té antecedents per lesions i robatoris -ell n'acumula més d'una vintena-, va passar aquest dimarts al vespre a disposició judicial. L'home estava a les garjoles de la comissaria dels Mossos d'Esquadra des del dissabte, dia en què va tenir lloc l'agressió.

A ella, la policia la va arrestar ahir, després que la investigació conclogués que va tenir part activa a la pallissa. La víctima, una dona txeca de 55 anys, tenia lesions a la cara, els ulls i li havien colpejat el cap amb un objecte contundent. Els fets van tenir lloc en un domicili del carrer Lleida de Lloret. Dissabte pels voltants de tres quarts de vuit del matí, els Mossos d'Esquadra van anar fins a l'habitatge després de rebre l'alerta que hi havia una dona ferida.

Quan van arribar a lloc, el número 13 del carrer Lleida, el SEM ja estava atenent la víctima. A conseqüència de la gravetat de les ferides, la dona va haver d'ingressar a la unitat de cures intensives de l'hospital Josep Trueta.

En un primer moment, la filla va intentar fer creure que una tercera persona havia empès la seva mare per les escales. Però un primer examen mèdic va ser suficient per desmuntar aquest engany, perquè les ferides que presentava la víctima no es corresponien amb aquesta versió. Entre d'altres, la dona tenia lesions a la cara, als ulls i també li havien colpejat el cap amb un objecte contundent.

Els mossos van obrir una investigació i el mateix dissabte al migdia ja van detenir el gendre per haver-la atonyinat. L'home, que té 33 anys i nacionalitat espanyola, és un vell conegut de la policia. Acumula fins a 22 antecedents, entre els quals per delictes contra la salut pública (tràfic de drogues), robatoris i violència domèstica.

La policia, però, no va tancar la investigació amb aquest arrest, i es va centrar a indagar quin paper havia tingut la filla. Ahir, després de concloure que ella també havia participat a la pallissa, els Mossos d'Esquadra la van detenir pel mateix delicte (lesions en l'àmbit de la llar). La noia, de 30 anys i nacionalitat txeca, també té antecedents. En concret, quatre per lesions i robatoris.

Tant el gendre com la filla van passar el dia a la comissaria dels mossos de Blanes -ell ja hi portava 48 hores- i al vespre els van traslladar als jutjats d'aquest municipi. Allà, després de prendre'ls declaració, el jutge els va enviar a tots dos a presó.