Enxampen dos veïns de Palafrugell que robaven gasolina de camions estacionats

En la detenció un agent va resultar ferit

La Policia Local de Palafrugell, al Baix Empordà, ha enxampat dos membres d'una banda organitzada que es dedicava a sostreure combustible de camions que es trobaven estacionats als carrers del municipi. Els dos lladres, veïns del poble, van ser detinguts el passat 17 d'agost i els agents els van trobar amb sis bidons de 25 litres plens de gasoil.

Els lladres havien forçat els dipòsits de combustible de tres camions i portaven quatre bidons buits més a sobre. Els policies van aconseguir enxampar-los després de perseguir-los a peu i en cotxe. Va ser durant aquesta persecució que un agent va resultar ferit, amb una fissura al turmell, en caure per un terraplè d'uns tres metres d'alçada.

Els fets es remunten al 17 d'agost, quan la policia local va rebre una trucada dels Mossos d'Esquadra alertant que hi havia uns individus sospitosos al carrer Torroella de Palafrugell. Fins al lloc s'hi va desplaçar una unitat amb un vehicle sense logotip de la policia. Un cop allà, els agents van veure un home que estava subjectant dues mànegues que anaven des del dipòsit de gasolina d'un camió fins a uns bidons col·locats a terra.

En veure els agents, els lladres van intentar fugir, un d'ells a peu i l'altre en cotxe. Els policies van començar una persecució pels carrers del poble fins que van aconseguir enxampar-los i detenir-los. Va ser durant aquesta persecució que un dels agents de la Policia Local de Palafrugell va resultar ferit, amb una fissura al turmell esquerre, després de caure per un terraplè d'uns tres metres d'alçada. L'home va ser traslladat a l'Hospital de Palamós.

En l'operació policial, els agents van intervenir deu bidons de 25 litres, sis d'ells plens de gasoil. A més, van comprovar que els lladres havien forçat els dipòsits de combustible de tres camions aparcats al carrer.