Sara Baras 'petrifica' la platea del Festival Castell de Peralada

La gaditana va captivar el públic amb l'espectacle "Medusa, la Guardiana"

La gaditana Sara Baras va tornar a deixar esglaiat el públic del Festival Castell de Peralada per tercera vegada en el seu retorn als escenaris de l'Alt Empordà per presentar l'espectacle "Medusa, la Guardiana".

L'artista, autora del guió i la coreografia, mostra una història repetida al llarg de la història de la humanitat: una dona violada i castigada, dolguda i enganyada. En aquest espectacle, Baras ha volgut mostrar la cara més oculta del mite mentre era acompanyada per 15 ballarins damunt l'escenari.

Diversos personatges de la mitologia grega han fet aparició en els 90 minuts de dansa flamenca; Perseó, Posidó, Atenea i Medusa per citar-ne alguns. Amb ells, la bailaora ha deixat de pedra al públic del festival que ha ovacionat dempeus l'actuació de tot el quadre de ballarins.

"La Guardiana" es tornarà a repetir avui en la que és l’única actuació que Sara Baras farà aquest estiu a Catalunya. Encara queden entrades disponibles a la venda.

Medalla d'Honor

Ahir a la nit, Sara Baras va rebre la Medalla d’Honor del Festival coincidint amb els 30 anys de dansa al festival. Després de l’espectacle, la presidenta de l’Associació Castell de Peralada, Carme Mateu de Suqué, va lliurar la distinció  a la bailaora que va manifestar que a partir d’ara, portarà la medalla "al cor".