Bryan Adams brilla en la seva versió més íntima a Cap Roig

L'artista canadenc ha interpretat alguns dels seus grans èxits en versió acústica

Un Bryan Adams íntim i proper. Això és el que han pogut veure aquest dijous els 2.118 espectadors que ha acudit al Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Baix Empordà). L'estrella del rock ha ofert un concert irrepetible, on ha interpretat els seus grans èxits tals com 'Heart', 'Everything I Do' i una peça del seu nou disc que sortirà el 18 d'agost, acompanyat únicament de la seva veu, el piano, la guitarra i l'harmònica.

L'espectacle s'emmarca en la seva gira mundial 'The Bare Bones Tour' que l'han portat pels escenaris més emblemàtics dels Estats Units i d'Europa. Aquest és l'únic concert que farà a tot l'Estat durant aquest any i els espectadors s'han bolcat cantant al so de l'artista.

L'estrella canadenca del rock ha aparegut sobre l'escenari del festival quan passaven deu minuts de les deu de la nit, amb un barret de copa i saludant a tot el públic que ha omplert de gom a gom els jardins de Cap Roig. L'espectacle ha arrencat amb els acords de 'Run to you' i amb els sons del piano de la mà de Gary Breit amb 'Only Love'. Durant unes dues hores, l'artista ha fet un repàs dels seus clàssics com 'Here I Am', 'When you love', 'This time', 'Can't stop', 'Everything I Do', ' Cuts', 'Heaven', 'All for love', 'When you're gone', ' Friend', 'Woman' o 'Somebody', entre moltes d'altres.


En total, la reconeguda estrella del rock ha ofert més de 25 temes en un concert molt participatiu on, fins i tot, els espectadors han pogut demanar tres cançons, entre les que més els agradaven, com per exemple '18 Till I Die'. L'artista ha demanat que s'encenguessin les llums i mirant al públic ha anat fent broma amb ells mentre escoltava quines cançons volien sentir. Tres peces que Adams ha cantat amb el so inconfusible de la seva guitarra i la seva veu trencada i profunda.

La nit ha deixat moments inoblidables. D'una banda, el públic del festival ha estat testimoni d'una proposició única. Un home que es trobava entre els espectadors ha demanat a la seva parella si es volia casar amb ell mentre l'artista cantava 'Heaven'. Uns fets que tots els assistents han pogut seguir perquè fins i tot el mateix Brian Adams els ha felicitat tot assegurant que només els podia beneir amb "l'església del rock".

Durant tot el concert, l'artista ha volgut interactuar amb el públic fins al punt que en un moment ha explicat que estava buscant una "wild woman", una dona salvatge. Ha estat llavors quan diverses dones d'entre el públic s'han aixecat de les seves cadires. Una d'elles ha pujat a sobre de la cadira per cridar l'atenció del cantant. Un objectiu que ha aconseguit ja que durant tota una cançó un dels focus de llum ha estat il·luminant-la mentre el músic cantava una de les peces del seu repertori d'èxits.

Tot i la pluja que ha fet acte de presència durant tota la tarda a Calella de Palafrugell, els núvols han donat una treva i només s'ha notat un fina pluja minuts abans de començar l'espectacle. Un concert que ha arrencat amb força ja que, des del primer moment, els espectadors s'han aixecat de les seves cadires i han estat cantant, cridant i ballant. Ha estat en una de les últimes cançons on s'ha viscut un petit moment de tensió quan s'ha trencat una de les cordes de la guitarra que Adams estava tocant.

Tot i això, l'artista - ha fet gala de les seves taules i anys sobre els escenaris- i només ha deixat anar un "shit" (merda). Ràpidament ha tornat a l'escenari amb una nova guitarra, com si res hagués passat, i cantant de nou. En total, Adams ha ofert cinc bisos, entre ells 'Somebody' on ha recordat com va crear aquesta cançó amb l'ajuda de Paco de Lucía i ha assegurat que "li agrada molt i té molts bons records" d'Espanya. Adams també ha aprofitat el concert per interpretar una versió de ' I can't Stop Loving You', una de les noves cançons que conformen el seu nou disc 'Track of my years', una col·lecció de temes clàssics de les dècades dels 50, 60 i 70, que sortirà al mercat el 18 d'agost.

Amb 'Heart' i carregat amb la seva harmònica, Bryan Adams ha posat el punt i final a una nit especial. El concert d'aquest dijous a Calella de Palafrugell, amb entrades exhaurides, és l'únic que l'artista realitzarà a Espanya durant tot l'any. "Adiós amigos, ha sido wonderful", han estat les seves últimes paraules per acomiadar-se. L'artista ha donat la seva pua a una nena d'entre el públic i ha dit adéu abans de posar-se de nou el seu barret de copa i marxar de l'escenari, llançant petons, i enmig dels aplaudiments dels assistents.