Detingut a l'Estartit per conduir begut i portar 3 quilos de marihuana amagats al vehicle

El preu de la droga comissada hauria superat els 3.500 euros al mercat negre

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 31 de juliol a l'Estartit (Baix Empordà) un home de 32 anys per conduir sota els efectes de l'alcohol i per portar 3 quilos de marihuana amagats al cotxe.

Els fets van tenir lloc als volts de dos quarts de cinc de la matinada quan una patrulla de paisà va detectar un vehicle que circulava de forma estranya. En aturar el turisme, els agents van observar que el conductor presentava signes evidents d'estar begut i van notar una forta olor a marihuana. En fer la prova, el conductor va donar un resultat final de 0.60 mg/l, més del doble del màxim permès. Durant l'escorcoll del cotxe, els agents van trobar 3 quilos de marihuana amagats al maleter.

El preu de la droga localitzada al vehicle segons l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents (OCNE) seria d'uns 3.500 euros.

El detingut, que tenia antecedents, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública i un altre delicte contra la seguretat del trànsit, va passar el mateix dia dels fets a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.