Ferit greu un mosso en rebre tres punyalades al cap a Blanes

Dos més també han resultat ferits en el trasllat d'una persona amb malaltia mental

Un agent dels Mossos d'Esquadra ha resultat ferit greu a tres quarts de deu del matí d'avui quan participava en un ingrés no voluntari d'una persona amb trastorn mental a Blanes (Selva) i el pacient li ha intentat clavar fins a tres punyalades al cap.

Fonts dels Mossos han explicat que dos agents més també han rebut ferides d'arma blanca de caràcter lleu en el moment de reduir l'agressor, que ha oposat resistència quan el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) volia traslladar-lo a un centre psiquiàtric.

Els tres mossos han estat atesos a l'Hospital de Blanes i els metges han hagut de posar diversos punts de sutura a l'agent que ha rebut les punyalades al cap, ja que presentava ferides greus, una d'elles una perforació de 4 centímetres de profunditat.

Els agents participaven, amb dues patrulles, a l'ingrés no voluntari d'una persona amb malaltia mental a un centre de tractament psiquiàtric, i el SEM ja havia advertit que es tractava d'un pacient "perillós". Segons ha explicat Ràdio Girona, l'home pateix esquizofrènia i té antecedents per temptativa d'homicidi, lesions i atemptat a l'autoritat.


El quart agent que formava part del dispositiu i el personal del SEM no han resultat ferits en la reducció del pacient, tot i que també han col·laborat en la seva retenció.