La Selva aconsegueix eradicar la prostitució a la carretera C-63 amb vigilància privada

Un total d'onze vigilants de seguretat patrullen per les carreteres i demanen la documentació a les prostitutes

L'Ajuntament de Vidreres està satisfet del resultat del desplegament iniciat fa un mes per tal de reduir la prostitució al municipi. Onze vigilants de seguretat distribuïts les 24 hores del dia patrullen per les carreteres i en cas que es trobin amb prostitutes els demanen la documentació. Aixi s'ha aconseguit fer fora de les vies les prop de 14 professionals que hi havien arribat a treballar. Amb tot, l'alcaldessa de Vidreres, Ruth Rosique, considera que no es pot abaixar la guàrdia i que cal continuar patrullant.

'Les mateixes prostitutes van vigilant i en el moment que veuen que no hi ha vigilància tornen. És un treball continuat per això necessitem ara d'aquest recolzament d'efectius per poder seguir amb les rondes i d'aquesta manera les prostitutes vegin que és una vigilància constant i no puntual. Voldria deixar clar això, la fent ha estat de vigilants sempre amb l'ajuda i el recolzament dels Mossos d'Esquadra', ha dit l'alcaldessa en declaracions a Ràdio Girona.

El conseller d'Interior, Joan Saura, considera que fer fora les prostitutes és una tasca dificil i és un tema que Espanya no ha regulat. En aquest sentit, el conseller creu que fins que no es legisli al respecte per part de les Corts Generals, aquest seguirà essent un tema al·legal on l'únic que podran fer els mossos és lluitar contra les xarxes de tràfic de persones i vetllar perquè es respectin les ordenances de civisme dels municipis.