Pugen un 10% els joves que accedeixen a la UdG en primera preferència

El centre rep 3.439 estudiants de nou accés assignats, un 1'8% més que el curs passat

La Universitat de Girona ofereix per al curs 2014-2015 3.625 places de nou accés per als 57 estudis de grau que imparteix tant en els centres propis com en els adscrits. 3.579 estudiants han optat per una d'aquestes places, 2.534 dels quals en primera preferència. La xifra de les primeres assignacions creix prop d'un 10% respecte el 2013, en què va ser de 2.312 estudiants.

Les titulacions amb més demanda en primera preferència són: Medicina, Infermeria, Fisioteràpia, Turisme, Psicologia, Administració i Direcció d'Empreses i Dret. Els estudiants assignats en primera preferència a la Universitat de Girona poden formalitzar la matrícula al seu centre docent des del 15 al 18 de juliol. Nou titulacions superen el 8 com a nota de tall: Medicina; Biologia i Biotecnologia; Biologia i Ciències Ambientals; Biotecnologia; Mestre en Educació Infantil i Educació primària; Infermeria; Administració i Direcció d'Empreses i Enginyeria en tecnologies industrials, i Criminologia i Dret.

Els estudiants assignats en primera preferència poden formalitzar la matrícula del 15 al 18 de juliol. Els que no han estat assignats en la primera fase del procés, podran saber a partir del 24 de juliol si han entrat en les opcions segona i fins a vuitena.

Com a novetat, la Universitat de Girona acaba d'aprovar una mesura per tal que els futurs estudiants facin assignatures o defensin el treball de final de grau en una tercera llengua. D'aquesta manera la formació lingüística s'integra amb els coneixements propis de l'estudi.