El president d'Impulsa diu que la trobada entre Mas i Felip VI fou cordial

Nega que el president català demanés audiència al Rei per parlar de la consulta

El president del Fòrum Impulsa, Antoni Esteve, ha destacat aquest divendres al matí "la cordialitat i la proximitat" entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el rei Felip VI durant el sopar privat que s'ha fet aquest dijous al vespre a l'Auditori de Girona després de l'entrega dels premis de la Fundació Príncep de Girona.

En una entrevista a RAC1, Esteve ha explicat que durant l'àpat "no es va entrar en política" i que "no es va parlar del procés". El president del Fòrum Impulsa ha assegurat "no tenir constància" de què Mas demanés al nou monarca una audiència per parlar de la consulta del 9-N, tal com publica aquest divendres 'La Razón'.

El president del Fòrum Impulsa, Antoni Esteve, ha subratllat que "l'ambient era tan cordial" que els reis van saltar els horaris i el protocol i "a quarts de dotze encara estaven al sopar" tot i que "tenien previst marxar no més tard de les onze". "La relació entre el president de la Generalitat i el nou monarca va ser de bon rollo", ha destacat Esteve.

El president del Fòrum Impulsa ha explicat en declaracions al programa 'El món a RAC1' que durant el sopar es va parlar de les activitats i del futur de la Fundació Príncep de Girona i del jovent.