Estudiants de la UdG i l'Escola d'Art d'Olot pinten murals a la planta de Pediatria del Trueta

Tota la unitat ha estat pintada a partir de les propostes d'un concurs

Un grup d'estudiants de les Facultats de Medicina i Infermeria de la Universitat de Girona i l'Escola d'Art d'Olot han decorat les habitacions de la planta de Pediatria de l'Hospital Josep Trueta amb murals amb motius infantils.

En paral·lel, el centre sanitari ha pintat de nou tota la planta. Tant les portes d'accés a les habitacions com les parets interiors presenten dibuixos i motius infantils com a part d'un concurs promogut per la Comissió de Cultura, Art i Bioètica de l'Associació d'Estudiants de la Universitat de Girona (UdG). L'objectiu: fer més agradable l'estada dels infants ingressats.

La convocatòria s'emmarca en el projecte 'Durant l'hospitalització, una píndola d'educació per a l'alimentació!', que també ha permès que durant el curs escolar les famílies dels menors ingressats hagin establert trobades un cop per setmana amb un grup de dietistes per resoldre dubtes sobre l'alimentació en edat infantil.

La iniciativa també ha comptat amb la col·laboració de l'Associació d'Amics del Centre Cristià d'Universitaris (CCU), la Creu Roja Joventut, l'Associació de Pallassos, Dipsalut, Hiperdecoració que ha cedit les pintures, La Caixa i el restaurant Draps de Girona.