Un paracaigudista aterra al mig d'un carrer d'Empuriabrava i l'atropella un cotxe

L'home ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital Josep Trueta en estat greu

Un paracaigudista ha hagut de fer un aterratge d'emergència i ha anat a parar al mig d'un carrer d'Empuriabrava. L'home, un noruec de 33 anys, s'havia enlairat de l'Aeroclub Biblos cap a les 11 del matí i quan ha estirat de l'anella el paracaigudes no se li ha obert.

Per això, ha hagut de desplegar el paracaigudes d'emergència per aterrar amb dificultats al bell mig d'un carrer. Quan ha tocat terra, un cotxe li ha passat per sobre de les cames. L'home ha patit politraumatismes i diverses fractures i un helicòpter l'ha traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ha ingressat en estat greu. Fonts de l'hospital asseguren que no es tem per la seva vida.

L'home accidentat practicava paracaigudisme tot sol i s'havia enlairat pels volts de les 11 del matí de l'Aeroclub Biblos d'Empuriabrava, a Castelló d'Empúries (Alt Empordà). Per causes que es desconeixen, quan ha volgut desplegar el paracaigudes no se li ha obert.Per això, ha hagut de fer ús del paracaigudes d'emergència. 

L'home, un noruec de 33 anys, ha tocat terra com ha pogut i ha anat a parar al mig d'un carrer de la marina d'Empuriabrava amb la mala sort que un cotxe l'ha atropellat, passant-li per sobre de les cames. 

Quan han arribat els equips d'emergència, l'home estava conscient i un helicòpter l'ha traslladat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ha ingressat amb politraumatismes i diverses factures. Tot i el seu estat greu, fonts del centre sanitari han assegurat que la seva vida no perilla. El paracaigudista quedarà ingressat a l'hospital per recuperar-se de les lesions.