Un robatori en un cotxe permet atrapar dos menors que ja havien entrat a un domicili de Palafrugell

Els nois, un dels quals ara ja té 19 anys, van emportar-se electrodomèstics i dues bicicletes de la casa

Un robatori en un cotxe a Llafranc (Baix Empordà) ha permès als Mossos d'Esquadra esclarir-ne un altre que es remunta al maig del 2012. Fa cosa de dues setmanes, els agents van detenir un menor que havia sostret diverses pertinences d'un vehicle aparcat en aquest nucli costaner. Arran d'això, i després d'estirar el fil, el van poder relacionar amb un altre robatori que hi havia hagut a la zona fa dos anys. Aleshores, el menor va entrar en una casa de Palafrugell. No actuava sol, sinó que l'acompanyava un altre jove que ara ja té 19 anys. De dins l'habitatge, els dos lladres se'n van endur diversos electrodomèstics i dues bicicletes. Ara, els joves hauran de passar pel jutjat i la fiscalia de menors.

A finals del mes passat, els mossos van atrapar un menor que havia robat diverses pertinences de l'interior d'un cotxe. El vehicle estava aparcat a la zona de Llafranc. Els agents es van endur el noi a comissaria i, allà, arran d'aquesta detenció van poder solucionar un altre cas. Després de relacionar diverses proves i indicis, els mossos van poder atribuir un altre robatori al menor. Havia passat fa més de dos anys, el maig del 2012. Aleshores, el jove va entrar en una casa de Palafrugell, però no ho va fer sol. Segons va confessar als policies, l'acompanyava un altre noi, que llavors també era menor però que avui ja ha complert els 19 anys.

De dins l'habitatge, els dos lladres es van emportar diversos electrodomèstics i dues bicicletes. Un cop van haver escoltat el relat del menor, els mossos van anar a buscar l'altre noi i també el van detenir pel robatori amb força. Després de passar a disposició judicial, el jove de 19 anys ha quedat en llibertat amb càrrecs. Per la seva banda, el menor d'edat està pendent que el citi la fiscalia de menors.