Detingut un camioner per apunyalar un company a Vilamalla

La víctima ha patit una ferida a l'esquena i ha hagut de rebre vuit punts de sutura

Els Mossos d'Esquadra han detingut un camioner d'origen lituà que aquesta matinada de diumenge ha apunyalat un altre company de professió durant una baralla al pàrquing de la gasolinera Petronieves a Vilamalla (Alt Empordà).

Els fets s'han produït al voltant de dos quarts de dotze del a nit quan els dos camioners, per motius que encara es desconeixen, han començat a barallar-se. La disputa ha anat pujant de to fins que un d'ells, el detingut, ha apunyalat l'altre home a l'esquena amb una navalla. Els agents han localitzat l'arma blanca utilitzada, tacada de sang i han detingut un dels dos implicats per un delicte de lesions. Tots dos homes han estat traslladats a l'Hospital de Figueres.

La víctima ha hagut de ser intervinguda quirúrgicament i ha rebut vuit punts de sutura a l'esquena. D'altra banda, el detingut també ha hagut de ser atès pel trau al cap que havia sofert. El presumte agressor ha rebut un punt al cap i ja ha estat donat d'alta. S'espera que l'altre camioner implicat pugui sortir de l'hospital durant aquest diumenge al matí. La gasolinera Petronieves de Vilamalla es troba situada al costat d'un pàrquing de camioners on els conductors acostumen a aturar-s'hi per descansar.