Denuncien una dona que conduïa amb un carnet fals i es va accidentar

La conductora, que no havia obtingut mai el permís, va patir ferides lleus

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment una dona de 44 anys i veïna d'Arbúcies per conduir amb un carnet fals. Els mossos van tenir coneixement que hi havia hagut un accident a la carretera C-35, dins el terme municipal de Sant Feliu de Buixalleu (Selva). En arribar-hi, van trobar un únic vehicle que havia sortit de la carretera.

Mentre traslladaven la conductora a l'hospital (només va patir ferides lleus), la policia va comprovar la documentació. Els policies van examinar el carnet de la dona, que estava expedit a Guinea, i van sospitar que podia ser fals. Després de diverses comprovacions, van tenir la certesa que així era i que, a més, la dona mai havia obtingut cap permís de conduir. Els fets van passar a dos quarts de set del matí del 15 de maig quan la policia va rebre l'avís d'un accident a la C-35 a Sant Feliu de Buixalleu. Quan la patrulla de trànsit hi va arribar, va trobar-se un vehicle fora de la carretera i la conductora amb ferides lleus. Es tractava d'una dona de 44 anys, veïna d'Arbúcies i de nacionalitat senegalesa.

Mentre els serveis mèdics traslladaven la dona perquè li fessin un reconeixement mèdic, els agents van comprovar la documentació. Els policies van examinar el carnet de conduir, que havia estat expedit a Guinea, i van sospitar que podria ser fals. Per aquest motiu el van trametre al Grup de Recerca i Documentació (GRD) de la comissaria de trànsit de Girona, que va obrir una investigació. Les diferents comprovacions van constatar que el permís era fals.

Per això, la policia va denunciar la dona per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir i un altre per falsificació de document públic. La dona haurà de comparèixer properament al jutjat d'instrucció de Santa Coloma de Farners.