Els Mossos detenen un jove per robar dos cops en un mateix bar d'Aiguaviva

Els agents el van identificar després d'enxampar-lo el mes passat desballestant un ciclomotor a Girona

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 12 de maig a Aiguaviva un jove de 20 anys, de nacionalitat espanyola i veí del municipi, com a presumpte autor del robatori amb força al bar polivalent de la localitat entre el 2010 i l'any passat.

En el primer dels robatoris, entre els dies 9 i 10 d'agost, està acusat de sostreure 250 euros en monedes, sis ampolles de licor valorades en 70 euros i una ràdio, mentre que el segon es va produir la nit del 19 al 20 de febrer del 2013, quan el lladre va sostreure la caixa registradora amb monedes d'un i dos cèntims. Els agents van identificar el detingut el mes passat quan el van enxampar desballestant un ciclomotor al carrer del Carme de Girona.

Els Mossos, que tenien la investigació oberta des d'aleshores, la van concloure després d'enxampar el detingut el passat 26 d'abril al carrer del Carme de Girona mentre desballestava un ciclomotor a l'interior d'un portal junt amb un altre jove. Per aquest motiu, està acusat de perpetrar un robatori i furt d'ús de vehicle sense intimidació.


Els joves, que ja tenien desmuntada la carrosseria i manipulat el bombí van quedar detinguts. Arran d'aquesta detenció els mossos van poder atribuir l'autoria d'ambdós robatoris amb força del local social d'Aiguaviva.

El detingut, a qui li constaven antecedents, va passar el dia 13 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.