Sánchez-Camacho i Fernández Díaz reben un escarni de la PAH a Blanes

Membres de la plataforma s'han aplegat al mercat

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha estat aquest dilluns a Blanes, la seva ciutat natal, fent campanya junt al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz. La popular ha acusat a CiU d'haver perdut la voluntat de pacte fa anys, i per demostrar-ho ha retret que Artur Mas signés davant un notari el seu compromís de no pactar amb el PPC durant la campanya de les eleccions al Parlament de l'any 2006.

"Té el pacte amb el notari a les seves esquenes", ha etzibat. La líder dels populars catalans, que s'ha tornat a trobar a activistes de la PAH amb el seu 'escrache' silenciós, ha aprofitat per alertar als indecisos que votar als socialistes el 25 de maig és "anar enrere com els crancs". Després de passejar junt a Fernández Díaz i el president del PP gironí, Enric Millo, pel mercat de Blanes, Alícia Sánchez-Camacho s'ha dirigit a totes aquelles persones que temps enrere van donar suport a CiU o al PSC i ara estan indecisos de cara a les europees del 25 de maig.

En aquest sentit, ha volgut "recordar" als catalans que "CiU no és el partit del pacte" que havia estat anys enrere. Per argumentar-ho, la líder popular ha retret al president de la Generalitat, Artur Mas, i a la seva formació que tinguin "a les seves esquenes l'acord amb el notari". "Qui veritablement té voluntat de pacte són els catalans, però no CiU. Ells van anar a signar al notari perquè no es pactés amb el PPC. En canvi, el PPC sempre ha estat disposat a escoltar, treballar per la convivència i garantir els drets, les llibertats i la sortida de la crisi", ha sentenciat la popular.

De la mateixa manera, s'ha dirigit als possibles votants del PSC per alertar-los del "risc" que es corre si en les properes eleccions s'atorga la confiança al partit de Pere Navarro i Alfredo Pérez Rubalcaba. "Si es vota al PP es fa un pas endavant. Si es vota al PSOE i al PSC és un pas enrere per tornar a la Catalunya de la fallida i l'Espanya de la crisi. El vot socialista és el vot per anar enrere com els crancs", ha afegit.