El PSC de Girona acusa CiU d'incomplir més del 50% dels projectes anunciats

Pia Bosch els retreu fer una política "de projeccions 3D"

No és la primera vegada que la portaveu del PSC a Girona, Pia Bosch, critica la forma en què consideren que governa CiU. Aquest dilluns s'hi ha tornat a referir, tot dient que la política que promou l'alcalde, Carles Puigdemont, és de "moltes paraules i molt pocs fets" així com de "moltes projeccions 3D i molt poca realització a la pràctica". Aquest cop, però, ha anat més enllà i ha dit que més del 50% dels projectes anunciats per l'equip de govern no s'han complert. El PSC assegura que ha fet el seguiment dels tres anys que CiU porta al govern i quan queda un any de les pròximes eleccions municipals.

Entre els casos més "sangants", ha dit Bosch, hi ha la construcció del nou Hospital Josep Trueta però també el pla d'ascensors als barris i el projecte del passeig Canalejas que no es farà enguany. Per tot plegat, el PSC considera que l'equip de govern "no defensa els interessos de la ciutat" i que està pensant "en altres coses".

La portaveu del grup municipal ho ha dit aquest dilluns en un acte que ha fet acompanyada del regidor Joaquim Bonaventura.