Una app per a smartphones informa de la millor oferta en oci nocturn gironí

"Somparty" també permet obtenir promocions en diversos establiments

És divendres i vols anar a sopar fora i després anar a prendre una copa? Saps quins són els locals que més s’adeqüen al teu perfil segons l’edat i els gustos? Sortir et costa una fortuna i vols estalviar-te uns quants diners? Tres joves emprenedors gironins han creat la solució: "Somparty", una aplicació per mòbils Android i iPhone que en les seves primeres versions ha aconseguit que més de 4.000 persones de tota la província de Girona gaudeixin de l’oci nocturn de la millor manera.

L’equip que desenvolupa l’aplicació ha llançat al mercat una nova versió que permet oferir informació i promocions no només de locals de copes i discoteques, sinó també dels establiments que es visiten abans de sortir de festa: restaurants i boleres, entre d'altres, per tal de completar tota l’experiència nocturna que es viu al sortir de casa.

Aquesta jove empresa, que va participar a l’acceleradora d’empreses "Start-up Catalonia" de la Generalitat de Catalunya, ha aconseguit comunicar esdeveniments i promocions de fins a 20 discoteques de Girona, Banyoles, Figueres, Platja d’Aro i Blanes, assolint una molt bona acceptació per part dels usuaris de la província. No obstant, els programadors han treballat per oferir una nova versió per expandir-se més enllà de Girona i arribar a d'altres províncies espanyoles.