Enxampen a Girona tres lladres que havien robat en una botiga d'equipaments de moto

Eren dos nois i una noia d'entre 20 i 25 anys

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra van detenir ahir diumenge Antonio P.M. de vint anys; Jonathan P.M. de 23 anys, i Maria Soledad P.M. de 25 anys, tots tres de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar al voltant de les vuit del matí, quan les centrals de coordinació d'ambdós cossos van rebre una trucada que informava que un comerç del barri de Palau, al carrer Barcelona, presentava la porta d'entrada a terra i els vidres trencats. Un cop allà, es va iniciar la cerca i van localitzar els tres nois carregats amb peces de la botiga amb les etiquetes i els plàstics originals.

En el moment de rebre l'avís, un caporal de la Policia Municipal de Girona i dues patrulles de Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc on s'havia produït el robatori. Era un a botiga d'equipaments de moto del barri de Palau, al carrer de Barcelona. Poc després van iniciar la cerca per la zona i van localitzar un grup de tres persones a la zona de l'Hipercor carregats amb moltes peces d'equipament de moto.

Seguidament, els policies van identificar-los i van comprovar que el material que duien encara portaven l'etiqueta i els plàstics. En ser preguntats, els nois no van acreditar ni manifestar la procedència dels objectes. Per tot plegat, els policies van detenir els sospitosos com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Es tracta de dos germans, Antonio P.M i Jonathan P.M, de 20 i 23 anys, i Maria Soledad P.M, de 25 anys. Tots són de nacionalitat espanyola.