Un mort i un ferit greu en un accident amb tres vehicles implicats a Sant Feliu de Buixalleu

Els Bombers han hagut d'excarcerar tres persones atrapades als cotxes

El conductor d'un vehicle ha mort aquest matí en un accident en què s'han vist implicats dos vehicles més, a Sant Feliu de Buixalleu (la Selva). El sinistre ha passat al punt quilomètric 65 de la C-35, en sentit Girona, poc abans de les 12 del migdia. El conductor que ha mort és Jaume E.G., de 83 anys i veí d'Arbúcies.

A part de la víctima mortal, hi ha hagut quatre ferits, un de greu, un de menys greu i dos de lleus, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. La via ha quedat tallada des de les 12 i 10 minuts en els dos sentits de la marxa. En aquest sinistre hi ha treballat quatre dotacions dels Bombers, que han excarcerat tres persones, entre elles la víctima mortal; i tres del SEM. També hi ha treballat efectius locals d'Hostalric i Riells i Viabrea

Per causes que encara s'estan investigant, primer han col·lidit dos turismes, els quals han raspat, i, de retruc, un tercer vehicle s'hi ha vist implicat i ha sortit de la via. Pel que fa al ferit greu i al ferit menys greu el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) els han traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona en helicòpter i en ambulància respectivament, i dues persones més ferides molt lleus que, en aquest darrer cas, han estat donades d'alta in situ.


En aquest accident hi han treballat, i encara hi treballen, quatre patrulles de Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, que han hagut d'excarcerar tres persones atrapades entre elles la persona finada, i un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. A més, també hi han intervingut la Policia Local d'Hostalric i els Vigilants de Riells i Viabrea.

Quant a afectació viària, la C-35 ha estat tallada entre 12.09 i 13.23 al punt quilomètric 65 a Sant Feliu de Buixalleu en tots dos sentits. Des de les 13.23 h, es dóna pas alternatiu i això provoca problemes per circular al llarg de 0,5km, ha informat en un comunitat el Servei Català del Trànsit.