Detingut un lladre que robava estris del camp, sacs de pinso i gallines d'horts d'Olot

El delinqüent forçava els accessos a cabanes d'eines i arreplegava tot el que podia

La Policia Municipal d'Olot ha detingut un lladre que durant els darrers dies s'havia dedicat a robar en horts de Sant Roc. El delinqüent forçava els accessos a les cabanes d'eines i s'enduia tot el que arreplegava, com estris del camp, sacs de pinso o fins i tot gallines. La policia va obrir una investigació i va seguir el fil fins a un edifici abandonat, on van trobar part del botí.

Van identificar com a principal sospitós dels robatoris Omar E. O, un jove de 21 anys i veí d'Olot que va fugir corrent quan va veure aparèixer la policia dimecres. Hores més tard, es va presentar a les dependències de la Policia Municipal de forma voluntària. Allà, el van detenir i el van posar a disposició dels Mossos. Durant els darrers dies havien tingut lloc diversos robatoris amb força i furts en alguns zones d'horts de la ciutat. El 'modus operandi' dels lladres sempre era el mateix: forçaven els accessos de les cabanes d'eines, que contenien material divers i estris del camp.  

La investigació engegada per la Policia Municipal d'Olot va portar fins un edifici abandonat, on van localitzar part del material sostret com sacs de pinso, desbrossadores, planter, gallines i altres estris del camp. Els agents van concloure que el suposat autor dels robatoris era el jove Omar E.O., de 21 anys i veí d'Olot, que aquest dimecres, en ser localitzat per la policia a prop del seu domicili, va fugir corrents sense poder ser detingut.  

Hores més tard, es va presentar voluntàriament a les dependències de la Policia Municipal, on va ser detingut i portat a la comissaria dels Mossos per continuar les corresponents diligències d'investigació, ja que resta pendent la identificació de part del material recuperat perquè el puguin tornar als seus propietaris.