Uns propietaris enxampen dos lladres robant a casa seva

Un dels detinguts és una noia de 17 anys que s'havia escapat d'un centre de menors

La Policia Municipal de Girona va detenir dimarts a la tarda dos lladres mentre robaven a un domicili del carrer Lleida. Van ser els propietaris de l'immoble els primers que van trobar-se els lladres dins de casa seva, en plena feina. Quan la policia va arribar, va identificar i registrar la parella i els va trobar tot d'estris per manipular panys, estenalles, tornavisos, jocs de claus i també un bombí d'un pany i una navalla.

Els detinguts són Daniel S. R. de 28 anys d'edat i veí de Palafrugell i una noia de 17 anys, veïna de Salt. La policia va comprovar que la noia tenia una ordre de recerca perquè s'havia escapat d'un centre de menors. Els dos tenen antecedents per fets similars. Els fets va passar a quarts de tres de la tarda del dimarts quan la Central de Coordinació Policial va rebre una trucada que alertava que unes persones estaven robant a l'interior d'un habitatge del carrer de Lleida. 

La policia s'hi va desplaçar immediatament i va trobar-se amb els propietaris del domicili, que havien estat els primers en trobar-se els lladres en plena feina. Els policies van comprovar que els dos lladres havien forçat la finestra de la cuina per entrar a l'immoble. Després d'identificar-los i d'escorcollar-los els van trobar dins les motxilles estris per manipular panys, estenalles, tornavisos, jocs de claus, un bombí de pany i una navalla plegable.

Alguns testimonis van explicar a la policia que els dos lladres ja havien accedit al domicili la nit anterior. De fet, els propietaris del pis van trobar a faltar força objectes i mobles. 

Per tot plegat, van detenir Daniel S. R. i la menor de 17 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. A la menor li constava una ordre de recerca per haver-se escapat d'un centre de menors. Els dos lladres ja havien estat detinguts el mes passat per fets similars.