Neix a Blanes un segell discogràfic basat en la cooperació artística

Luup Records crearà projectes amb la combinació de diverses disciplines artístiques

Un grup de quatre emprenedors han creat el segell discogràfic Luup Records, amb seu a Blanes (Selva). Una de les principals característiques és que treballarà pensant en la cooperació artística de diverses disciplines artístiques, combinades entre elles. Així doncs, a més de recuperar el binomi entre l'estudi de gravació i la discogràfica treballant conjuntament, també es combinarà la tasca dels artistes multimèdia, dissenyadors gràfics o fotografs en un mateix projecte.

El motiu pel qual s'ha escollit aquesta rutina de treball ve motivada per l'actual situació de crisi. La manca de recursos econòmics per tal de tirar endavant projectes han motivat aquest grup de joves a crear un espai interdisciplinari per definir i donar forma a nous treballs musicals.

Un exemple de tot plegat és la col·laboració de l'artista Alícia Vogelbesessenheit en la creació del logotip del segell o les fotografies d'Estel Ciurana pel primer projecte musical que proximament es publicarà.

Estudi i segell

Des de Luup Records han volgut recuperar el binomi entre l'estudi de gravació i el segell discogràfic. Per a fer-ho, compten amb la col·laboració de Camaleó Estudi, també amb seu a Blanes, amb qui treballaran plegats en la gravació, producció, publicació i promoció de cada projecte.

Luup Records surt a la llum després d'un any de preparació i ho farà amb el llançament del primer EP de la cantant Marion Harper.