Ple absolut de Mishima en l'estrena del seu setè disc 'L'ànsia que cura' a Girona

La formació ha ofert un concert d'unes dues hores

L'estrena en primícia del nou disc de Mishima ha penjat el cartell d'entrades exhaurides aquest dissabte a l'Auditori de Girona. L'espectacle, emmarcat dins del Festival Strenes, ha atret a més de 1.100 espectadors que han cridat, cantat i, sobretot, aplaudit cada una de les peces que el grup català ha ofert en aquest gran concert de dues hores. De fet, Mishima ha interpretat unes 30 cançons, barrejant grans èxits dels seus últims sis discos i peces del seu nou treball que han estat molt ben rebudes per part dels espectadors. La majoria han subratllat que el nou treball és més "melòdic i instrumental", que guanya molt en directe, tot i que no oblida les lletres profundes i carregades de sentiment, típiques d'aquesta formació musical.

Amb aquest èxit, Mishima torna a demostrar per què és un dels grups més populars i prestigiosos de l'escena pop catalana. A més, la formació està vivint un moment dolç després de la posada al mercat del seu nou disc, el passat 25 de març, que coincideix amb la celebració dels seus quinze anys de carrera musical.

Durant el concert, el cantant, David Carabén, ha recordat que ara fa dos anys la formació també va escollir Girona per arrencar la gira 'L'amor feliç'. "Gràcies per acompanyar-nos, tot just fa dos anys vam iniciar la gira de 'L'amor feliç' aquí un 13 d'abril i aquest dissabte és 12 d'abril", ha explicat tot rient. "Moltes gràcies per acollir-nos tan bé, sou molt hospitalaris i és un gran orgull que compartiu aquest moment amb nosaltres perquè per a nosaltres és molt important", ha reconegut a l'inici del concert.

Durant les dues hores del concert s'han pogut escoltar peces com 'El paradís', 'Els vespres verds', 'Guspira, estel o carícia' - que ha estat acompanyada d'una il·luminació especial que recreava guspires de llum- 'Qui n'ha begut', 'La tarda esclata', 'Un tros de fang', 'Mai més', entre moltes d'altres. El concert, que s'ha dividit en sis blocs, ha acabat amb el públic dempeus, aplaudint fervorosament, i ha mantingut una atmosfera i escenografia original amb fum i canvis de llums i colors que anaven variant al ritme de les cançons que tocaven. A més, els assistents han pogut començar a tastar els nous sons més melòdics i instrumentals de la formació que, per crear aquest nou disc, s'ha unit amb Peter Deimel, que ha treballat amb artistes com The Kills, dEUS i Anna Calvi.

El nou repertori que s'ha pogut escoltar aquesta nit es va enregistrar als estudis Black Box Recording d'Anjou (França) per on han passat formacions com The Wedding Present, Shellac i Diabologum. Amb aquest espectacle, la formació dóna el tret de sortida a una nova gira que passarà pels principals escenaris catalans.