La Sala Tourmix de Girona tanca i cancel·la els concerts programats

Aquests tindran lloc a la Mirona de Salt

La Sala Tourmix de Girona baixa la persiana després de gairebé quatre anys d'activitat. Les actuacions previstes d'aquest mes d'abril es mantenen a la Sala Platea: Mamzelles i Caim Riba, emmarcats dins el Festival Strenes (avui 12 d'abril).

Per la seva banda, els gironins Calvari i Los Comino, juntament amb el cantant de Perpinyà, Tato, actuaran dins els actes organtizats amb motiu de la Setmana de la Rumba Catalana el dijous 17; mentre que el sevillà Albertucho es presentarà divendres 25 d’abril.

Les actuacions previstes per al mes de maig s’han hagut de reubicar i es desplacen a la sala 2 de la Mirona de Salt Dissabte 17 de maig: The Free Fall Band Divendres 23 de maig: Soweto Dissabte 24 de maig: Shariff Mucho (data per confirmar).

En canvi, l’actuació d’ El Petit de Cal Eril, que estava prevista per a divendres 13 de juny, queda cancel·lada.

La Sala Tourmix ha programat els darrers quatre anys des de concerts internacionals fins a grups locals i propostes emergents. A més, amb la voluntat de ser un espai musical de referència a la ciutat de Girona, la Sala Tourmix ha col·laborat activament amb els principals festivals de les comarques gironines, com ara Temporada Alta, Black Music Festival, Strenes, Acústica, L’Era o Millestone Project, i sempre ha tingut les portes obertes per acollir propostes de diferents col·lectius.

Els promotors de la Tourmix volen agrair la col·laboració de totes les entitats, els grups, les persones i el públic que els han ajudat a fer possible aquest projecte.

Els responsables de la gestió de la sala van anunciar ahir el tancament mitjançant un comunicat publicat a les xarxes socials on no s'especificaven els motius, més enllà que abandonaven la gestió del local i la seva programació.