Detenen un lladre per robar i amenaçar la caixera amb clavar-li una navalla a Girona

L'home va intentar fugir pujant a un autobús urbà però una patrulla dels mossos el va poder atrapar poc després

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre amb múltiples antecedents que va robar diversos productes d'un supermercat de Girona i va amenaçar la treballadora que es trobava a caixa amb clavar-li una navalla si no el deixava passar. El detingut, un marroquí de 48 anys, va provar de fugir agafant un autobús urbà. Una patrulla dels mossos, alertada del robatori, va poder-lo identificar mentre l'autobús feia ruta i van atrapar-lo poc després. Quan el van registrar, el lladre portava al damunt un dels productes que s'havia endut del supermercat. Per això, els agents el van emmanillar per un delicte de robatori amb violència i intimidació. El lladre passarà properament a declarar davant del jutge.

El robatori al supermercat de Girona, situat al carrer Álvarez de Castro, va tenir lloc el dijous de la setmana passada. El lladre hi va entrar pels voltants de les vuit del vespre, va agafar diversos productes dels lineals i va amenaçar la caixera perquè el deixés sortir. L'home, un marroquí de 48 anys que viu a la ciutat, li va dir a la noia que no pensava pagar res i la va amenaçar amb clavar-li una navalla que duia a la butxaca. La treballadora el va deixar marxar, però tan bon punt va ser fora, el supermercat va alertar els mossos d'Esquadra.

Després que els donessin la descripció del lladre, diverses patrulles van començar a fer rondes per intentar localitzar-lo. I poca estona després, una dotació dels mossos el va aconseguir trobar.

El lladre s'havia enfilat en un autobús urbà i s'hi havia assegut als seients posteriors. Les patrulles el van veure a l'alçada del passeig General Mendoza i, després de seguir l'autobús, van fer aturar el vehicle al carrer del Carme. Allà, van comprovar com l'home coincidia plenament amb la descripció que els havia donat la caixera del supermercat.

Les seves sospites es van dissipar del tot quan van escorcollar el lladre i li van trobar al damunt un dels productes que s'havia endut dels lineals. Per tot plegat, els mossos van detenir l'home per un delicte de robatori amb violència i intimidació. El detingut, que té nombrosos antecedents, passarà properament a declarar davant del jutge.