Detenen 'in fraganti' un lladre que robava amb una pota de cabra al damunt

Els Mossos d'Esquadra el van enxampar amagat en un carreró proper a l'establiment

Els Mossos d'Esquadra han atrapat 'in fraganti' un lladre quan robava en una benzinera de l'avinguda Vilallonga de Figueres. Els fets van tenir lloc aquest dimarts a la una de la matinada, moment en que els agents van rebre una trucada d'un veí alertant que havia vist dos homes en actitud sospitosa rondant l'establiment. Diverses patrulles van anar fins a la benzinera. Una de les patrulles, que anava de paisà, va veure una persones que fugia corrents amb una pota de cabra a la mà.

Els agents van localitzar un dels sospitosos estirat a terra i amagat en un racó d'un carreró proper a l'establiment. Al seu costat hi havia la pota de cabra i un tornavís. Els lladres havien forçat una de les caixes recaptadores de monedes del tren de rentat. El detingut és un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cabanes (Alt Empordà). El lladre té antecedents i va quedar en llibertat provisional després de declarar davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres com a suposat autor d'un delicte de robatori amb força.

Un veí va ser qui va donar la veu d'alarma trucant al telèfon d'emergències 112 per avisar que havia vist les dues persones intentant forçar les caixes dels dispensadors de benzina.

El suposat lladre va quedar detingut com a autor d'un robatori amb força. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Es desconeix perquè portava al damunt la pota però tot sembla indicar que era per a dur-li sort.