Detingut el lladre de les Hortes de Santa Eugènia de Girona

La Policia Municipal el vincula amb sis fets delictius

La Policia Municipal de Girona va detenir dimecres passat Abdel Hamid Z., de 33 anys i de nacionalitat marroquina, com a suposat autor d'un delicte de robatori amb força. Els fets van passar al voltant de dos quarts de sis de la tarda, quan la central de la policia va rebre una trucada que informava que a les Hortes de Santa Eugènia un home estava vigilant la zona amb actitud sospitosa. La persona que va trucar també va dir que no era la primera vegada que se'l veia per aquesta zona amb la mateixa actitud.

Immediatament, es van desplaçar fins al lloc dels fets dues patrulles de la Policia Municipal. Quan van arribar, van localitzar-hi un home que estava forçant el cadenat de la porta d'entrada i que accedia a l'interior d'una de les casetes que l'ajuntament cedeix per al cultiu de les hortes. En veure els agents, el lladre va començar a córrer per les hortes i va anar a refugiar-se a l'interior de Can Po Vell, on se'l va poder aturar.

Seguidament, els agents d'una de les patrulles el van identificar i el van traslladar fins a les dependències policials perquè sospitaven que podia estar relacionat amb d'altres fets similars que s'havien produït a la zona en dies anteriors.

La policia va obrir una investigació que els va dur a detenir el mateix home aquest dilluns per relacionar-lo amb cinc fets més. En concret se'l relaciona amb dues faltes de furt, dos delictes de furt i un delicte de revelació de secrets per haver fet servir fotografies d'una de les víctimes a qui va robar el telèfon mòbil.