Mor una jove de Blanes en un accident de trànsit a Tordera

La víctima és Ionela Dorina C. de 26 anys

Una persona ha resultat morta, i dues més ferides de caràcter menys greu, en un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dijous a Tordera (Maresme). Els fets han tingut lloc poc abans de les tres de la tarda al quilòmetre 685 de la carretera N-II. Per causes que s'investiguen dos turismes han xocat. No ha transcendit si la col·lisió ha estat frontal o d'un altre tipus.

A partir de dos quarts de quatre s'ha començat a donar pas alternatiu al trànsit fins gairebé un quart de sis de la tarda, moment en què ja s'han habilitat per a la circulació els carrils d'ambdós sentits de la marxa.

La víctima en el xoc és una veïna de Blanes (Selva), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Es tracta de Ionela Dorina C., de 26 anys i de nacionalitat romanesa.

Pel que fa als dos ferits menys greus, han estat traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona. Dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), quatre dotacions dels Bombers i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra han actuat al lloc de l'accident.

En relació a l'afectació viària, des de les 15.27 fins a les 17.43 h s'ha donat pas alternatiu a la N-II a Tordera i això ha provocat retencions en els dos sentits.