Un lladre de mòbils atrapat per dos clients d'una terrassa de Girona

El detingut, un jove de 18 anys, va mossegar un dels homes mentre l'immobilitzaven

Els fets van tenir lloc aquest dissabte passat pels voltants de les deu del matí al barri de Santa Eugènia de Girona. El lladre, Morrison A.O., un jove nigerià de 18 anys, va abordar una noia mentre parlava per telèfon al carrer, la va agredir i li va prendre el mòbil.

El jove va engegar a córrer, però ben aviat li van estroncar els plans de fugida. Dos homes que estaven asseguts a la terrassa d'un bar del carrer Puigneulós, i que havien presenciat el robatori, es van aixecar ràpidament i van poder aturar el lladre uns metres més enllà.

Els dos homes van atrapar el jove i el van immobilitzar contra el terra al carrer Campcardós. El lladre va provar de resistir-se i, fins i tot, li va donar una mossegada a un d'ells (que va resultar ferit lleu).

Mentrestant, un altre testimoni va avisar la policia i dues patrulles van anar fins al lloc. Mentre una d'elles atenia la víctima, l'altra va anar fins al lloc on els dos homes havien aconseguit retenir el lladre. Els agents van identificar el jove i se'l van endur emmanillat per un delicte de robatori amb violència i intimidació.