Enxampen a la Jonquera un conductor amb més de 20 quilos d'haixix al maleter

L'home es trobava a l'àrea de servei Porta Catalana

Agents de la policia espanyola de la comissaria de la Jonquera, a l'Alt Empordà, han detingut un conductor que portava 20,3 quilos d'haixix al maleter. La droga estava dins d'una bossa amb forma de píndoles. Es tracta d'un noi de 24 anys, francès i sense antecedents. El Servei de Vigilància Duanera va ser qui va alertar la policia davant un comportament sospitós.

El noi s'havia parat en diferents sortidors de la gasolinera de l'àrea de servei de la Porta Catalana i havia sortit del vehicle tot mostrant una actitud vigilant i nerviosa. La policia espanyola va muntar un dispositiu a l'AP-7 en direcció a França que va permetre detenir el noi de 24 anys i nacionalitat francesa. El jove duia la droga al maleter del vehicle, un Peugeot de color gris, amb forma de píndoles i a dins d'una bossa.

Prèviament, el jove s'havia aturat en diferents sortidors de la gasolinera de l'àrea de servei de Porta Catalana. Sortia del cotxe i aparentava estar vigilant i molt nerviós, tal com va poder veure el personal del Servei de Vigilància Duanera, que va donar l'avís a la policia.

Després de detectar la droga, es va procedir a la detenció del jove per un delicte de tràfic de drogues. El noi no tenia antecedents i va passar a disposició del jutjat d'instrucció número 5 de Figueres, que va decretar la seva llibertat provisional amb una fiança de 4.000 euros.