La neu enfarina zones del Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà

De matinada també ha nevat al Pirineu Occidental i a Vielha hi ha caigut 13 centímetres

Aquest dimarts al vespre va nevar en cotes relativament baixes del nord-est, concretament en comarques com el Ripollès, Osona, la Garrotxa i l'Alt Empordà. La neu, que va començar a caure en aquestes comarques a partir de les set del vespre coincidint amb la baixada de les temperatures, va deixar gruixos de menys de 5 centímetres en cotes de 700-800 metres.

Per exemple, a Sant Pau de Segúries (Ripollès) s'hi van acumular 3 centímetres. Es tracta d'una nevada relativament normal per l'època, tot i que durant aquest hivern ha nevat poc en cotes baixes de les comarques del nord-est, segons ha puntualitzat el Servei Meteorològic de Catalunya.

D'altra banda, de matinada també ha nevat al vessant nord del Pirineu, a les comarques de la Vall d'Aran, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça. Aquí, la nevada ha estat més important. Per exemple, el gruix més significatiu en una zona poblada han estat els 13 centímetres que s'han acumulat a Vielha entre les cinc de la matinada i fins cap a les vuit del matí. De fet, en aquest sector del Pirineu hi continua nevant, però ho fa de manera molt feble.